Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Op zoek naar een timmerman voor uw verbouwing?

Wilt u graag in uw huidige huis blijven wonen, maar zijn uw wensen veranderd? Of heeft u een woning of bedrijfspand gekocht dat u graag aan uw wensen wilt aanpassen? Dan is een verbouwing of renovatie de oplossing. Als specialistisch Timmerbedrijf in Genemuiden adviseren we u graag over:

  • Een verbouwing van uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfspand
  • Een aanbouw, opbouw of dakkapel om meer ruimte in uw huis te creëren
  • Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet
  • Verduurzaming van uw bestaande pand
  • Levensloopbestendigheid, zodat u langer probleemloos zelfstandig kunt wonen.

Meerwaarde voor uw pand

Soms is het noodzakelijk om uw huis of kantoor te verbouwen, als het verouderd is of het bijvoorbeeld tocht door slechte kozijnen of isolatie. Maar vaak is het vooral fijn om het een en ander aan uw pand te veranderen en het helemaal naar uw smaak te maken.

Meestal is een verbouwing ook een meerwaarde voor u pand, omdat u meer ruimte en comfort krijgt. Dat geldt zeker als u ook gelijk nadenkt over energiebesparende maatregelen. Nu het energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur, heeft de duurzaamheid van uw huis of bedrijfspand directe invloed op de prijs.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een verbouwing is een goed moment om ook te kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing. Bij de verbouwing van uw woonkamer of kantoor kunt u bijvoorbeeld gelijk vloerisolatie aanbrengen. En het plaatsen van een dakkapel is mooi moment om ook de isolatie van uw dak onder de loep te nemen. Vergeet ook niet na te denken over goede, tochtvrije ventilatie, zeker in een goed geïsoleerd pand.

Met dit soort maatregelen bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening. Ze zijn dan ook binnen een paar jaar terugverdiend. In die tijd profiteert u al van een veel comfortabeler leef- of werkruimte. Zeker de moeite waard dus!

Duidelijke planning, zo min mogelijk overlast

Een verbouwing is leuk en spannend, maar er komt ook veel bij kijken. Er moet een ontwerp komen en soms een vergunning. En dan moet het nog uitgevoerd worden, in een pand waar u misschien gewoon woont of werkt. We nemen u stap voor stap mee in dit proces. Omdat we altijd helder zijn over de planning, weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren zoveel mogelijk te beperken.

Geen verrassingen achteraf, zeker niet over kosten

Met de juiste materiaalkeuzes houdt u de kosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag. Een bepaald materiaal kan in aanschaf iets duurder zijn, maar op termijn onderhoudskosten besparen. Wij bekijken met u het totale kostenplaatje.

Kortom: we adviseren goed en duidelijk over de mogelijkheden, de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.