Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Nieuwbouw

Wilt u een nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen? Of meer ruimte in uw woning of kantoor creëren met een aanbouw of opbouw? Een bouwproject is leuk en spannend, maar er komt ook veel bij kijken. Daarom zoekt u een betrouwbare en ervaren partij om mee te werken.

Het is fijn om te weten dat aan de (aan)bouw van uw woning of kantoor al vele projecten voorafgingen (bekijk hier onze referenties). Als specialistisch Timmerbedrijf in Genemuiden begeleiden we u gedurende het proces: van het ontwerp tot aan de uitvoering.

Uw eigen huis of pand bouwen

Zelf uw huis of bedrijfspand laten bouwen is een droom voor veel mensen. U kunt het helemaal maken zoals u zelf wilt. Hierdoor is uw woning of pand vanaf de eerste dag ook echt helemaal van u. Een gevoel dat u bij een bestaand pand niet snel zult krijgen.

Ruwbouw

Wilt u een nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen en wilt u zelf de afbouw doen? Of zoekt u een specialistisch Timmerbedrijf voor de cascobouw van een aanbouw of opbouw die u zelf wilt afwerken? Dat kan! Wij helpen u graag bij het realiseren van de ruwbouw (cascobouw). Wat u door ons laat doen en wat u zelf doet, is helemaal aan u.

Afbouw

Na de ruwbouwfase, waarin uw huis of bedrijfspand wind- en waterdicht is opgeleverd, moet het nog helemaal naar uw wens en smaak worden afgewerkt. Ons timmerwerk brengt uw pand tot leven: van de afwerking van plafonds, wanden en vloeren, het plaatsen van uw badkamer of keuken, tot op maat gemaakte meubels en tuininrichting.

Duurzaam, gezond en comfortabel wonen

U kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu uw gezondheid als bewoner. Door de keuze voor de juiste materialen en technieken wordt u pand energiezuinig en erg comfortabel. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

Inbraak- en brandveiligheid

We bouwen ook volgens de modernste veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk. We zijn ook op de hoogte van de wet- en regelgeving rond (brand)veiligheid en weten waaraan uw pand moet voldoen. Want comfortabel wonen betekent ook: een veilig gevoel.

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. U doet dit waarschijnlijk maar één keer, maar wij doen het met regelmaat. We nemen u stap voor stap mee in het proces en adviseren u over de mogelijkheden, materiaalkeuzes en duurzaamheid. Omdat we altijd helder zijn over de planning en de kosten, weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent.