Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Zoekt u een timmerman voor renovatie en onderhoud?

Heeft u plannen voor een renovatie van uw huis of bedrijfspand? Of is uw woning of kantoor toe aan (groot) onderhoud. Het lijkt misschien een ingrijpend project, maar dat valt reuze mee met de juiste voorbereiding, een goede planning en natuurlijk een professionele uitvoering. Wij helpen u hier graag bij!

Als Timmerbedrijf in Genemuiden hebben wij veel ervaring met veel verschillende soorten renovatie en onderhoud, zoals:

  • Vloer- en dakrenovatie
  • Kozijnrenovatie
  • Houtrot bestrijden
  • Schilderwerk
  • Levensloopbestendig maken van uw woning
  • Onderhoudscontracten

Duidelijkheid over planning en kosten

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw project te bekijken en de plannen te bespreken. We adviseren u over de mogelijkheden en materialen. Hierbij nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal is misschien iets duurder in aanschaf, maar vraagt minder onderhoud, waardoor u op de lange termijn goedkoper uit bent. Zo komt u nooit voor verrassingen komt te staan, ook niet achteraf.

Tijdens de uitvoering houden we u steeds op de hoogte van de planning, de werkzaamheden en de kosten. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een renovatie is een goed moment om te kijken naar de mogelijkheden voor verduurzaming van uw huis of bedrijfspand. De renovatie van het dak, de vloer of de gevel is eenvoudig te combineren het aanbrengen van (extra) isolatie.

Vergeet niet uw goed geïsoleerde pand ook voldoende te ventileren, om vochtprobleem en gezondheidsklachten te voorkomen. Zo bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar creëert u ook een veel comfortabeler binnenklimaat. Voor sommige energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar. Ook daar adviseren we u graag over.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.