Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Een timmerman voor nieuwbouw, verbouw of renovatie

Uw huis of bedrijfspand laten bouwen of verbouwen is een hele stap. Daarom zoekt u een timmerbedrijf dat met u meedenkt, goed advies geeft en u kunt vertrouwen. Als specialistisch Timmerbedrijf in Genemuiden begeleiden we u in het proces en helpen u graag om uw (ver)bouwplannen concreet te maken.

Van ruwbouw tot afwerking

Onze timmermannen zijn bij alle fasen van de (ver)bouw van uw huis of bedrijfspand betrokken. Bij de ruwbouw om uw pand wind- en waterdicht te maken. En in de afbouw en het onderhoud misschien nog wel meer. We helpen u bij de meest uiteenlopende werkzaamheden: van het plaatsen of onderhouden van kozijnen, het maken van een dakkapel, tot een volledige renovatie van uw dak of vloer en het afwerken van binnenwanden. Desgewenst leveren wij ook timmerwerken op maat. Geen klus is te groot of te klein voor ons.

De keuze voor het juiste materiaal

Bij timmerwerk denkt u misschien vooral aan werkzaamheden met hout. Maar ook met staal, aluminium, kunststof en vrijwel alle ander materialen kunnen we prima overweg. En vergeet ook de isolatie niet. Wij adviseren u graag over de juiste materialen en nemen u daarbij mee in het hele kostenplaatje: van de aanschaf tot het onderhoud. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, ook niet achteraf.

Goede advies en duidelijke communicatie

We nemen u stap-voor-stap mee in het bouwproces. U krijgt goed advies over de mogelijkheden en duidelijkheid over de kosten. Ook tijdens het bouwproces houden we u steeds op de hoogte van de werkzaamheden en de planning. Zo beperken we de overlast tot een minimum. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich.