Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Isover Sonestrong Pro: direct afgewerkt isolatiesysteem voor schuine daken

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro.

De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen. Zo kan binnen gemiddeld een dag een energiezuinige en direct afgewerkte zolder worden gerealiseerd. Apart afwerken en schilderen is niet meer nodig. De overlast blijft dus tot een minimum beperkt.

Voordelen Sonestrong Pro:

Stootvaste toplaag
De witte, decoratieve, stootvaste toplaag zorgt voor een strakke afwerking zodat de zolder ook bruikbaar is als werk- of slaapkamer. De platen kunnen een stootje hebben en zullen niet snel beschadigen.

Akoestisch comfort
Isover glaswol is een zacht materiaal is met een uitstekende geluidsabsorptie. Geluiden klinken daardoor minder hol en storende geluiden worden zoveel mogelijk buitengesloten. Sonestrong Pro draagt hiermee bij aan extra wooncomfort.

Optimale prestaties
De isolatieplaat heeft een uitstekende isolatiewaarde en levert een flinke energiebesparing op. Maandelijks wordt dus geld bespaard op de energierekening. Sonestrong Pro is daarnaast een brandveilig materiaal.

Meer informatie: bekijk het montagefilmpje