Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Staalplaatbetonvloeren voor nieuwbouw en renovatie

REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten is leverancier en fabrikant van staalplaatbetonvloer systemen.

Een team van enthousiaste en vakkundige medewerkers en nauwe samenwerking met toeleveranciers, distributeurs en gespecialiseerde applicatiebedrijven maken REPPEL een betrouwbare partner voor uw projecten in de bouw en industrie.

REPPEL levert de volgende vloeroplossingen.

LEWIS Zwaluwstaartplaten

De originele LEWIS Zwaluwstaartplaten voor bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren. Vloerdiktes vanaf 36 mm en vrije overspanningen tot 2500 mm. Naast de 4 beschikbare standaard lengtes zijn LEWIS platen leverbaar in plaatlengtes tot 7000 mm.

MAX 4 Wapeningsplaten

Wapening van ultra dunne, lichtgewicht gietvloeren op houten of betonnen vloerconstructies. In de MAX 4 plaat kan vloerverwarming worden geïntegreerd. Vloerdikte van een MAX 4 gewapende dekvloer is 15-25 mm.

HODY staalplaatbetonvloeren

Met de HODY geprofileerde staalplaten worden staalplaatbetonvloeren gemaakt, Er zijn 3 verschillende type profileringen beschikbaar. Vloerdiktes vanaf 100 mm en vrije overspanningen tot 11500 mm.

OP-DECK geïsoleerd betonvloersysteem

Slanke lichtgewicht geïsoleerde betonvloeren gemaakt. Dit ICF vloersysteem is gebaseerd op traditionele betonverwerking maar met optimale ontwerp en montage flexibiliteit. Vloerdiktes vanaf 250 mm en vrije overspanningen tot 10000 mm.

Deze 4 unieke staalplaatbeton vloersystemen bieden een oplossing in een breed scala van toepassingen in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten.

In nauwe samenwerking met Raab Karcher Bouwstoffen adviseert REPPEL u graag over de beste vloeroplossing in uw project. Naast een volledig technisch advies verzorgen wij ook voor u de legplannen, projectbegeleiding en engineering.