Ronald Schuurman Bouw
Prinses Beatrixstraat 59
8281 CB Genemuiden
Homepage:www.ronaldschuurmanbouw.nl
Telefoon:06-38908858

Monier

Monier B.V. maakt 100% deel uit van Braas Monier Building Group, de grootste dakpannenproducent ter wereld. Naast een compleet assortiment dakpannen, afgestemd op de Nederlandse markt, leveren ze ook alle dak-systeemcomponenten om een dak conform Bouwbesluit af te werken.

Topprestaties

De eerste keuze zijn in de markt voor kwaliteitsdaken, dat schept verplichtingen. Zowel naar de afnemers als naar de medewerkers van Monier. Allen zijn gebaat bij topprestaties op het vlak van uiterlijk, protectie en comfort. Door voortdurend te investeren in de organisatie, mensen en systemen, garandeert Monier de degelijkheid en betrouwbaarheid waar woningbouwverenigingen, architecten en al de eindgebruikers op rekenen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid begint bij een degelijke, milieubewust geproduceerde dakpan. Voor uw hellende dak vindt u bij Monier kwaliteitsdakpannen en dak-systeemcomponenten. Voor een duurzame toepassing kunt u vertrouwen op Monier’s technologische knowhow in isolatie, ventilatie, verankering en combinaties met innovatieve systemen.


Overige informatie

Ga naar www.monier.nl voor meer informatie over Monier